100% design, 100% tevreden

door mei 12, 2012Interieurontwerp0 Reacties

Op 26 mei bezocht ik de 100% design beurs in de oude van Nelle fabriek in Rotterdam. Ik wil jullie graag laten meegenieten van een korte impressie van de beurs.

Designcarpet on demand

De collectie DoD 220 is een zeer robuust projecttapijt in gladvelours dat vrij te dessineren is met oneindig veel kleuren. Het is zonder kleurbeperking te drukken tot 12 kleuren in 1 productie. Zelfs de full colourlook is haalbaar.

www.designcarpetondemand.nl

MorfOworx

3D Foam Techniek is een unieke techniek die het mogelijk maakt om iedere stof vast te lijmen op een 3 dimensionale foamlaag en dus niet gestikt hoeft te worden. Iedere vorm en ieder materiaal is mogelijk. MorfOworx heeft een rijke ervaring in de caravan en autobranche.

www.morfoworx.com

Wonderwall

Bovenstaande wand is gemaakt van afvalhout van houten meubels in Indonesië. De wanden zijn er in verschillende houtsoorten. Ontwerper van deze wonderwall Jan Swinkels uit Utrecht kreeg veel enthousiaste reacties. De wonderwall wordt verkocht via Doing-goods. Het zag er ook echt geweldig uit. Ook goed te gebruiken als roomdivider.

www.doing-goods.com

José den Hartog

Deze kunstenares uit Den Haag had een hele verassende presentatie van haar werk. In de muur verstopt ze prachtige door haar beschilderde keramische tegels. Alle tegels van José zijn uniek door ambachtelijk handwerk. Zij laat zich breed inspireren en vertaalt traditionele motieven naar het heden door er een eigen draai aan te geven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.