50 Tinten rood

door dec 15, 2015Interieurstyling0 Reacties

Rood, het is de kleur van de liefde en de passie, van dingen die we allemaal nodig hebben. Mooi is het om dat gevoel ook terug te laten komen in je interieur en het wordt nog mooier; het mag weer!

Rood is terug van weggeweest en het is er ook voor jouw interieur. Wanneer je gericht op zoek gaat naar de perfecte combinaties, is het ontzettend mooi om je kamer(s) liefde en passie te laten uitstralen.

Je kunt op heel veel manieren rood in je interieur verwerken en we doen het spannender dit seizoen. Alles mag! Ton sur ton, of juist alleen een eyecatcher in het rood.

Met een paar kleine accessoires in bij elkaar passende tinten, krijgt je kamer al een heel andere sfeer. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren rood, dat zul je merken wanneer je erop gefocust bent en zo is er altijd een tint die goed bij je bestaande interieur past.

Je kunt er ook voor kiezen om helemáál voor de rode passie te gaan. Combineer helrode tinten met dieprode tinten voor een uitgesproken resultaat of varieer met materiaal in verschillende rode tinten. Succes gegarandeerd!

Vind je veel rood spannend, maar wil je het toch graag? Geef de muur, of andere grote oppervlakken, een wat rustigere kleur rood.

Heel belangrijk is wel dat je sowieso per kamer goed probeert het evenwicht te vinden tussen felle en minder felle tinten.

Vind je het lastig om dit goed te doen, of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Kijk eens op mijn Pinterest, hier vind je veel mooie inspiratie. Ook kun je bij mij terecht voor kleuradvies, dan gaan we er samen eens goed voor zitten!

Graag hoor ik van jou wat je van deze blogpost vond in de commentaren onder dit artikel.

Over welke onderwerpen op interieurgebied zou je nog graag meer informatie willen?

Ik hoor graag van je!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.