ELLE decoration in toonkamer Utrecht

door mei 28, 2013Overig0 Reacties

Maandag 27 mei was er een voorjaarsshow in de Toonkamer in Utrecht. Het weekend voorafgaand organiseerde Elle Decoration de lezersdagen met het thema Green Factory. Groen in de hoofdrol, in kleuren, duurzaamheid en ook in de levende vorm van bloemen en planten.

Er was een heerlijke ontvangst met een fruitsmoothie van Vitamini en ook de geur van verse pizza uit de buitenovens van Weltevree kwam je tegemoet.

 

Mijn ogen worden verwend met al het moois in de Toonkamer. Onder andere het behang van Orla Keily en ook het servies en de accessoires van Unik Design.

 

Deze mooie exclusieve designarmaturen zijn gemaakt in Argentinië van een heel dun laagje hout. Het hout is extreem buigbaar en breekt niet.

 

Alles was prachtig aangekleed door Oogenlust uit Veldhoven.

 

Viltdesigner Ellen van der Wiel heeft een geweldig doek ontworpen. “Ik schilder met wol. Er komt geen voorstelling op doek, maar op vilt” zegt Ellen.

 

Myrthe Mandemakers is een groene ontwerper die zich inzet voor een sociale, mooie en vrolijke wereld. Het ontwerp van de wandlongen zijn akoestische wandpanelen. Ze verbeteren de lucht en de akoestiek. De planten zorgen voor extra zuurstof.

Ik heb nog zoveel andere mooie presentaties gezien zoals de collectie van Pilat & Pilat. Het is prachtig hout dat zo zacht als fluweel aanvoelt. Dit komt door de perfecte afwerking en behandeling met zeep. Ook de nieuwste stoffen van de Ploeg en het meubels van Ghyczy, gemaakt met het beste staal uit Finland, waren geweldig.

Het is zeker de moeite waard om er zelf ook een kijkje te gaan nemen, ik heb in ieder geval genoten van alles wat de Toonkamer de bieden heeft.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.