Geef je huis een vastgoedstyling voort de ERA open huizen route

door jun 3, 2011Vastgoedstyling0 Reacties

Sinds jaar en dag zijn de ERA-makelaars bij het grote publiek bekend door het organiseren van de landelijke Open Huizen Routes.

Op zaterdag 18 juni houden de ERA-makelaars voor de tweede keer dit jaar een Open Huizen Route. Meer dan tweeduizend woningen zijn dan tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak te bezichtigen. Tijdens de Open Huizen Route geef je potentiële kopers een unieke mogelijkheid om jouw woning te komen bekijken.

Het woningaanbod is momenteel echter groot en woningen staan relatief lang in de verkoop. Het is daarom van het grootste belang dat jouw woning opvalt tussen al die andere woningen. NML Design helpt je daar graag bij!

Het doel van vastgoedstyling is om de positieve eigenschappen van je woning te benadrukken. Met minimale aanpassingen proberen we een maximaal resultaat te krijgen. Je krijgt van mij geen dikke rapporten over verbeterpunten, maar we gaan daadwerkelijk aan de slag in jouw woning.

Uit onderzoek blijkt dat woningen die een vastgoedstyling hebben gehad sneller worden verkocht en vaak ook voor een betere prijs dan woningen die geen styling hebben gekregen. Juist in deze tijd is de eerste indruk uitermate belangrijk.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Met een geringe investering kan ik jouw complete woning onder handen nemen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.