Geef oude kleding een tweede leven

door dec 15, 2019Interieurstyling2 reacties

Een aantal jaar geleden kwam ik het tegen. Het verhaal over Carpet of life. Het concept is geweldig.

Cécile Narinx, voormalig hoofdredactrice van Elle Nederland, verknipte haar dierbare creaties in 2012 en verstuurde deze naar Marokko, om er een mooi kleed van te laten maken. Kleding en emotie zijn voor Cecile onafscheidelijk.

Dat geldt ook voor mij. Bij een groot deel van mijn kledingstukken komen er veel dierbare herinneringen terug. Er komt er een moment dat je het niet meer draagt en het maar in je kast blijft hangen. Nu kun je overwegen het weg te doen, maar je zou deze kledingstukken ook een tweede leven kunnen gunnen door er een mooi kleed van te laten maken. En Carpet of Life kan je hierbij helpen.

Carpet of Life is een non profit organisatie waar een grote groep vrouwen bij zijn aangesloten. Door de werkzaamheden voor Carpet of Life kunnen ze nu zichzelf en hun familie onderhouden. Inmiddels zijn er al 56 die deze prachtige kleden maken.

Samen met mijn gezin ga ik de komende zomer vertrekken naar Spanje. Met gemengde gevoelens verlaten we onze familie en vrienden.
Maar natuurlijk kijken we enorm uit naar ons nieuwe avontuur. Omdat we iedereen toch graag een beetje willen meenemen, hebben alle familieleden en vrienden gevraagd een kledingstuk in te leveren. Hiervan laten we de dames van Carpet of life een mooi kleed maken.

Eind januari gaat de kleding naar Marokko en zullen de dames met ons kleed aan de slag gaan. Ik sta te poppelen om in juni het eindresultaat te zien en zal dit ook zeker met jullie allemaal delen.

2 Reacties

 1. Marian

  Super gaaf Nath!! Ben erg benieuwd naar het resultaat

  Antwoord
  • House for Interior

   Anders ik wel! Wanneer het binnen is, zal ik het zeker laten zien!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.