Interieurworkshop voor prijswinnares van het droomspel van de Staatsloterij

door jun 7, 2013Workshop0 Reacties

Gisteren was het een hele speciale dag voor Tineke Vedder uit Alkmaar. Als prijswinnares van het Dromenspel van de Staatsloterij heeft zij een interieurworkshop gewonnen. Samen met haar schoondochter, vriendin en nichtje werden ze thuis met een limousine opgehaald om vervolgens naar Amsterdam te worden gereden.

Daar stond ik voor ze klaar om er een hele leuke inspirerende dag van te maken. Allereerst hebben we uitgebreid de wensen voor een nieuw interieur besproken. Maar ook tips en trucs om ruimtes optisch groter te laten lijken en hoe je het beste foto’s en kunst kunt ophangen. Ook hadden we het over wat kleur met je doet en hoe je dit in je interieur kan toepassen. Kleur is een boeiend onderwerp. Kleur kiezen is vaak het moeilijkste onderdeel voor de klant. Door goed door te vragen en iedereen in verschillende woonbladen en interieurboeken te laten kijken, hebben ze alle vier een prachtig kleurenpalet gemaakt.

Na een heerlijke lunch die ik door de Boerenjongens op IJburg had laten maken, zijn we aan de slag gegaan met het maken van een moodboard.

Tineke kiest vergrijsde blauwtinten voor in haar slaapkamer en pastelkleuren voor in de logeerkamer, waar haar kleindochter vaak slaapt. Ook bespreken we welke meubels ze graag wil bewaren en wat vervangen zou mogen worden. Met haar verzameling autootjes wist ze zich geen raad en daar gaan we nu iets heel leuks mee doen in de logeerkamer.

  

Tineke’s vriendin Joke kiest voor veel wit en mint met een vleugje paars. Fris en licht. Joke houdt van wit en lichte kleuren en mooie natuurlijke materialen. Haar partner is degene die het graag gezellig aankleed met brocante accessoires. Een hele mooie mix.

Nichtje Melissa heeft een mooi palet gemaakt voor de woonkamer van haar ouders, met als hoofdkleur zand en rood. Dit hebben we aangevuld met de kleur turquoise, wat het al warme en knusse interieur meteen een stukje frisser en eigentijdser maakt. Erg benieuwd wat haar ouders ervan vinden… Voor haar eigen slaapkamer kiest zij voor de kleuren paars en groen en gaat ze een schuine wand beplakken met mooie plaatjes, zodat het op fotobehang gaat lijken.

Schoondochter Anne gaat haar slaapkamer verbouwen en had geen idee hoe ze meer kastruimte kon creëren. Laat dat nu een van mijn sterke punten zijn. Ik heb voor haar een leuke, maar ook hele praktische oplossing uitgetekend en daar gaat ze nu mee aan de slag. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Binnenkort ga ik naar Tineke toe en gaan we verder met een advies aan huis. Daar zullen we dan kijken naar de indeling en hoe we het verder gaan aankleden. En natuurlijk plannen maken voor het shoppen van woonaccessoires, het leukste onderdeel van haar prijs.

Tot nu toe was het al een geslaagde missie. Ze zijn vol inspiratie en ideeën naar huis gegaan, wederom in de luxe limousine.

Tineke, deze prijs is je zo gegund! Ik kijk er naar uit om je slaapkamer helemaal gezellig te gaan maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.