Maak jij het buiten net zo gezellig als binnen?

door apr 29, 2020DIY, Inspiratie, Interieurontwerp, Interieurstyling0 Reacties

Zo breng je binnen naar buiten!

In de maand april hebben ons volledig gericht op buiten. We inspireren je met allerlei buitenkijkers, maar ook met leuke producten en tips. Misschien heb je al veel van onze tips en foto’s in de posts en stories op onze Instagram en Facebook pagina voorbij zien komen. Maar we laten je ook hier toch nog wat extra zien.

Er zijn ieder jaar weer een hoop trends. Ook voor buiten, maar wat het belangrijkste is, is dat je kiest wat er echt bij je past! Trend of geen trend. En wanneer je binnen al een beetje op orde hebt en je kleuren hebt gekozen, neem deze kleuren dan lekker mee naar buiten. Zo krijg je meer rust en heb je helemaal het gevoel dat je woonkamer ook buiten is. Heerlijk toch?

Dit heeft blogger Patrick Kooiman, of The real Interiorator genoemd, ook gedaan. Ook wel bekend als de man met het roze huis en door zijn inspirerende boek Volume. De kleur roze heeft Patrick doorgetrokken naar zijn balkon. Zo wordt het balkon echt bij de woning opgenomen en krijgt het meer samenhang.

Het kleed is van Merel in Wonderland en die Vlisco-stof van de kussens vind jij die ook zo gaaf? Heerlijk deze kleuren. Word je toch helemaal blij van?

Tip: wanneer je binnen zit en het balkon kunt zien is, gebruik dan dezelfde kleuren zeker aan te raden, anders word het een kakofonie van kleuren en stijlen.

AMSTERDAMS TUINTJE

Mijn lieve vriendin Masja houdt erg van zwart wit en houdt het vrij rustig. Ze is niet zo uitbundig als Patrick, maar ook haar tuin is heel erg sfeervol geworden. Ze geniet iedere dag van deze plek met haar gezin. Waar ze heerlijk kunnen eten aan die mooie picknicktafel van Exterioo. Deze picknicktafel is er in verschillende versies. Bijvoorbeeld ook in het wit en zelfs ook met een houtenafwerking. Super mooi en strak.

BINNENKIJKER

Instagrammer Sandra van Finntage heeft weer een hele andere look laten zien in haar tuin. Warme specerij-kleuren die ze ook in haar woonkamer gebruikt heeft. Je kunt hier echt zeggen dat ze binnen naar buiten heeft gehaald. Je kunt Sandra volgen op haar Instagram account. Ze heeft echt lef met kleuren. Je krijgt van Sandra’s foto’s echt veel inspiratie!

PLANTEN

Met planten stoei ik ieder jaar weer. Meer omdat wij een moeilijk balkon hebben. Wij wonen op een appartement op 3 hoog achter 😉 en daar staat veel wind, maar ook is de zon heel erg fel. Er moeten dan wel sterkte planten staan. Heel veel plek hebben we niet, want dan kunnen niet meer zitten. Maar we hebben wel leuke planten gevonden die het goed doen op je balkon. Zoals de viooltjes, afrikaantjes, Spaanse margrieten, een Rododendron en de petunia’s. En hier zitten we lekker achter de geraniums!

Zelf houd ik van allerlei gekleurde bloemen, maar je kunt ook gaan voor alleen groen, net als Sandra van Finntage heeft gedaan. Om het dan een beetje spannend en kleurrijk te maken, heeft zij veel kleuren in meubels, kussens en accessoires gebruikt.

GESPOT

De picknicktafel van Exterioo is één van mijn favorieten. Maar de collectie van Weltevree vind ik ook geweldig. Op een klein balkon wil je toch ook lekker aan tafel kunnen zitten en met dit handige bankje kan dat prima! Supermooie oplossing toch?

Je kunt het als eenvoudig bankje gebruiken, maar wanneer je andersom gaat zitten heb je een tafel en kan je er heerlijk zitten werken of eten. Ze zijn er in 2 maten. En heb je toch wat meer plek? Dan is het leuke dat wanneer je de hoge kanten tegen elkaar aanzet, heb je dus een super coole picknicktafel met banken! En stijlvol met het staal en hout. Ik zou hem zo willen hebben. Maar ik wil zoveel!

CHILLEN IN JE TUIN

En wat ik ook nog wel heel graag zou willen, wanneer wij straks onze tuin hebben, is een leuke chillplek voor mezelf en de kids. Ik zag deze op Pinterest voorbij komen. Mijn handen beginnen echt te jeuken! Kan niet wachten tot we een tuin hebben.

Heb jij ook een leuke relaxte plek in je tuin? Dan zien we hem graag! Deel je het met ons? Super om nog meer inspiratie te krijgen.

Wil je nog meer tips voor je interieur krijgen?

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief.

Wist je dat?

Wij dit jaar naar Valencia verhuizen? Een prachtige nieuwe uitdaging voor ons gezin. We hebben er heel veel zin in. Ik zal daar gewoon verder gaan met House for Interior en blijf mensen helpen met het creëren van een aangename woonomgeving.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.