Mijn badkamer als filmlocatie voor wereldwaterdag

door mei 22, 2015Interieurontwerp0 Reacties

Toen mij gevraagd werd of ik mijn mooie nieuwe badkamer wilde aanbieden als filmlocatie, twijfelde ik geen moment. Mijn badkamer kwam in beeld in een filmpje van Wereldwaterdag. Dat mijn eigen werk op deze manier ook nog een steentje kan bijdragen aan het goede doel is toch geweldig! De online commercial werd voor Wereldwaterdag 22 maart 2015 gefilmd.

Hoe komen ze nu bij mij? Tijdens een reünie vertelde ik over mijn bedrijf NML Design, mijn grote passie en natuurlijk dat ik net mijn huis helemaal heb verbouwd. Peggy en ik hadden toen nog geen idee dat mijn nieuw ontworpen badkamer, wel eens iets voor haar kon gaan betekenen.

Peggy werkt bij One World, de grootste Nederlandse website over mondiale verbondenheid en duurzaamheid en uitgever van het tijdschrift OneWorld magazine dat tien keer per jaar verschijnt.

Onlangs belde Peggy met de vraag: “Hey Nathali, jij had toch zo’n mooie badkamer? Wij zijn namelijk op zoek naar een badkamer voor een online commercial voor Wereldwaterdag. We zoeken een badkamer die klasse uitstraalt en waar een dame die doucht gefilmd kan worden.”

VIDEO: DANKJEWEL VOOR KRAANWATER | WERELDWATERDAG

Zeg ook #dankjewel voor kraanwater door dit hilarische filmpje te kijken, liken en sharen. Meer informatie: www.dankjewelvoorkraanwater.nl

Het onderwerp van Wereldwaterdag “dank je wel voor kraanwater”, spreekt mij aan. Ik leer mijn kinderen altijd zuinig om te gaan met water. En ook laat ik vaak zien dat stromend water niet voor iedereen normaal is. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan in o.a Afrika en regelmatig zien zij foto’s en filmpjes.

Ik hoop op deze een steentje bij te kunnen dragen aan hun bewustwording en dat ze dankbaar mogen zijn.

Wereldwaterdag sprak mij daarom ook erg aan en ik wilde zeker een bijdrage leveren. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn badkamer werd officieel goedgekeurd als filmlocatie en op 9 maart kwamen ze met een hele filmcrew in huis.

Mijn net renoveerde huis stond vol filmapparatuur. Er liepen wel 15 mensen rond in mijn huis die ik niet kende. Maar wat een avontuur. Erg leuk om eens mee te maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.