/Niet thuis

/(ver)bouwen

Wanneer jouw klanten van huis zijn, willen ze graag in een omgeving zijn waar ze blij van worden. House for Interior is gespecialiseerd in het inrichten van plekken waar je graag naar toe gaat wanneer je niet thuis bent. Plekken waar gegeten, gedronken en geslapen wordt. Een plek voor een lach en een traan. Ons doel is om jouw klant het ultieme thuisgevoel te geven. Een plek waar niet alleen je klant, maar ook je personeel zich fijn voelt.

Vol trots je onderneming laten zien aan de buitenwereld, dat is ons doel. Met onze liefde voor interieur en jouw hospitality skills vormen wij een perfect team. Wij gaan jouw verhaal voor je vertalen in een succesvol ontwerp.

“We design your story”

Wil jij graag weten hoe wij met jouw onderneming aan de slag gaan?
We leggen het je graag uit /werkwijze?

 

/Contact

Dagelijks krijgen we de vraag of wij een offerte kunnen maken. Dit is een tijdrovende taak, omdat deze altijd op maat moet worden gemaakt. Daarom versturen wij geen offertes via de mail. Graag nodigen we je uit voor een kennismaking op kantoor waar we de tijd nemen om de offerte door te spreken. Zo kunnen we elkaar al een beetje te leren kennen.

Wij kijken uit naar je komst.

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.