/Onze werkwijze

/Intake
Vertel ons jouw verhaal, je plannen, je wens en je verwachting.
Hiermee kunnen we zien waar je hulp nodig hebt en gaan we een voorstel uitwerken.

/Ontmoeting
Graag nodigen we je uit op ons kantoor in Amstelveen. Onder het genot van een heerlijke koffie of thee zullen we vertellen hoe wij denken van jouw zaak een stijlvolle plek te maken.
We hebben het uitgewerkt in fases. Zo kan je steeds een stapje verder en houd je zelf de touwtjes in handen.

Fase #1:

/Op locatie 

In ons vorige gesprek hebben we het uitgebreid gehad over hoe we met jouw bedrijf aan de slag gaan. Maar nu willen we natuurlijk de locatie grondig bekijken. Daarna kunnen we gaan starten met onze werkzaamheden

/moodboard

Het is belangrijk om te weten in welke sfeer je je onderneming wilt zien. Samen kijken we wat het beste bij de ruimte en het type onderneming past.  Heb jij een plek bezocht waar je helemaal blij van werd? Wat inspireert je? Wat wil je gaan aanbieden? Met deze input maken wij een vertaalslag naar de juiste sfeer. Hierbij wordt ook een kleur- en materialenplan gemaakt.

Fase #2:

/indelingsplan

We weten nu in welke sfeer we de ruimte willen gaan aankleden.

Nu is het belangrijk om een zo efficiënt mogelijke indeling te maken. En waar we wat gaan doen in de ruimte. Op een 2D plattegrond, maken we de indeling. Nu krijg je al een eerste indruk van de mogelijkheden. We zullen verschillende mogelijkheden laten zien.  De favoriet gaan we uitwerken in een 3D presentatie.

Fase #3:

/lichtplan

Nadat de indeling duidelijk is, gaan we direct aan de slag met het verlichtingsplan. Hier hoort ook een verlichtingsvoorstel bij.

Fase #4:

/het komt tot leven!

Je favoriete schetsvoorstel is inmiddels al in 3D gezet. Door nu ook de kleuren en materialen toe te voegen wordt al bijna echt! Je krijgt er steeds meer gevoel bij.

Fase #5:

/meubel en accessoires voorstel

De volgende stap is de keuze van het meubilair en de aankleding.  Deze zorgt ervoor dat de juiste sfeer wordt bereikt.

Fase #6:

/handen uit de mouwen

Terwijl wij nog druk zijn met het uitzoeken van alle meubels en de aankleding, zijn de werklui aan volop aan de slag gegaan met de realisatie van jouw bedrijf. Deze fase noemen we ook wel de uitvoerende fase. De werklui gaan aan het werk. Verbouwen, stuken, schilderen, behangen, etc.

Fase #7:

/het inrichten kan beginnen.

Inmiddels hebben we de meubels en alle aankleding al besteld. We kunnen beginnen om de puntjes op de i te zetten.

/Styling

Onze stylisten staan klaar. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat wordt wat je ervan verwacht.

/De slotfase

We zijn trots op het resultaat, net als jij! We hebben er allemaal hard voor gewerkt.
Natuurlijk schieten we dan graag wat mooie plaatjes voor ons portfolio.
Dat samen met een kort verhaal over jou, over de reis die we samen hebben gemaakt, maakt het voor ons helemaal compleet.