Ontdek wat Pinterest voor jou kan betekenen

door jun 21, 2013Inspiratie0 Reacties

Wat is het toch heerlijk om je te laten meeslepen door alle mooie beelden op Pinterest.

Dagelijks neem ik even de tijd om te kijken naar de nieuwe foto’s die geplaatst zijn. Dat kunnen foto’s zijn van wooninrichting en horecagelegenheden, maar ook van bijvoorbeeld reisfoto’s of kunst. Ik krijg hier zoveel inspiratie van!

Tijdens mijn workshops gebruik ik deze beelden ook vaak om te laten zien wat ik precies bedoel. Mensen zijn visueel ingesteld en daarom zeggen beelden vaak zoveel meer dan woorden. Met de beelden erbij wordt mijn verhaal altijd veel duidelijker voor de klant en het wordt ook als heel prettig ervaren.

Als ik het bijvoorbeeld over een mix van kleuren heb, bijvoorbeeld paars en groen, dan hebben veel mensen hier geen voorstelling bij. Met de beelden op Pinterest kan ik laten zien hoe mooi die combinatie is. Vaak staan ze verbaast dat deze combinatie erg veel in de natuur voorkomt.

Hieronder een aantal kleurencollages, bron van de foto’s is Pinterest.

Mocht je proberen een stijl duidelijk te maken, dan kan je natuurlijk ook beeldmateriaal verzamelen van plaatjes in eenzelfde stijl. Zoals hieronder, de Bohemian style.

Vind je het leuk om mij op pinterest te volgen, ga dan nu meteen naar mijn Pinterestpagina.

Heel erg veel plezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.