/Over Ons

/ons team

Nathali

Nathali

Creative director & owner

Ik, Nathali Meurs-Pas, ben de oprichtster en eigenaresse. Als interieurontwerpster en styliste ben ik dagelijks bezig met interieur.
Genieten van de zoektocht naar leuke woonaccessoires doe ik iedere dag. Ik inspireer veel mensen om mij heen. Graag wil ik jullie allemaal welkom heten in mijn House for Interior. De deuren staan open. Dus doe alsof je thuis bent en kijk gerust rond en get inspired!
Naast de webshop kan je ook bij me terecht voor een stylingadvies, kleuradvies en interieurontwerp.
We helpen we je ook graag als je een zakelijke klant bent. We hebben ruime ervaring met zowel kleine als grotere projecten. 
Wij denken graag met je mee.

Joost

Joost

Finances & IT

Bij House for Interior ben ik verantwoordelijk voor de gehele automatisering van zowel de webshop als de website. Tevens onderhoud ik nauwe contacten met leveranciers en zorg voor tijdige aanvulling van onze producten. Ook zorg ik voor het contact met ons fulfilmentcentrum Montapacking, dat zorg draagt voor een snelle en nauwkeurige verzending van alle producten van onze webshop.

Ook de financiële kant van House for Interior is mijn verantwoordelijkheid.

Tenslotte kijk ik waar verbeterpunten liggen die uit reviews naar voren komen en zorg ervoor dat klantvragen beantwoord worden.

Contact

Het team van House for Interior staat voor je klaar. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens per telefoon, e-mail of via sociale media.

Telefoon: +31 (0)6 41042910
E-mail: info@houseforinterior.com
Facebook: House for Interior

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Je kunt ook gebruikmaken van onze live chat. Je vindt rechts onderin een pop up scherm met “Chat met ons”. Als we niet online zijn, kun je hier altijd een bericht achterlaten.

Adres en bedrijfsgegevens

Spanje

Av. Mila Reial 113 B-5
46117 Bétera
Valencia

KvK-nummer: 34388347
BTW-nr. NL001864322B41

Bank: Bunq
Rekening nummer: NL43 BUNQ 2033 4887 64
T.n.v. House for Interior
BIC: BUNQNL2A

/referenties

NATHALI IS ERG BETROUWBAAR EN DE OPDRACHT IS PAS TOT EEN GOED EINDE ALS ZE WEET DAT WIJ TEVREDEN ZIJN.

Nathali heeft onze woning die in de verkoop staat restyled. Dit is erg prettig verlopen en goed gelukt. Opvallend is een praktisch en creatief oog. Ze is flexibel, kan snel werken en heeft de goede contacten. Ze komt met goede oplossingen, die niet perse duur zijn, dat vonden wij erg plezierig. Nathali is erg betrouwbaar en de opdracht is pas tot een goed einde als ze weet dat wij tevreden zijn.

/Fransje Reesink

WAT ME OPVIEL TIJDENS ONS GESPREK, IS DE GROTE BETROKKENHEID VAN NATHALI.

Al een tijdje zijn we bezig om een ontwerp te creëren voor onze badkamer. De ruimte is niet echt groot en we zijn dus beperkt in de mogelijkheden. We wachtten op dat ene ontwerp, dat geheel past in onze stijl, modern, maar niet te kil en toch met een zekere warme uitstraling. Daarnaast willen we de ruimte maximaal benutten. Aangezien wij er niet zelf uitkwamen, zijn we op zoek gegaan naar enkele interieurontwerpers waarvan wij dachten dat ze ons van juiste advies konden voorzien. Wij zijn in contact gekomen met Nathali van NML Design. We hebben een afspraak gemaakt en ze is toen aan de slag gegaan. Wat me opviel tijdens ons gesprek, is de grote betrokkenheid van Nathali. Ze zit vol ideeën en weet je dan ook te overtuigen van het ontwerp. Ze is eerlijk in haar mening en is kritisch in wat ze doet. Voor ons een perfecte partner om het plan aan haar uit te besteden. We hadden net die ene persoon nodig die de juiste eigenschappen bezit om iets succesvol te maken. En dat is gelukt, het ontwerp is geslaagd!!

 

/DE HEER EN MEVROUW MEIJER

HAAR INLEVINGSVERMOGEN WAS FENOMENAAL, WAARDOOR DE BEWONERS ZICH IN HUN TIJDELIJKE WONING ECHT THUIS VOELDEN EN NIETS TE KORT ZIJN GEKOMEN.

Voor een groot renovatieproject van onze huurwoningen in Nieuwegein, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat voor ons 1 seniorenwoning en 3 gallerijwoningen kon inrichten als wisselwoning. NML Design kwam uit een drietal offertes als beste uit de bus. Nathali heeft in haar offerte duidelijk aangegeven wat ze aan ons kon leveren. Bovendien kon dit ook op zeer korte termijn gerealiseerd worden. Wij kijken terug op een zeer prettige en professionele samenwerking met NML Design en zullen Nathali voor nieuwe projecten, waaronder het inrichten van modelwoningen, zeker weer benaderen. Haar inlevingsvermogen was fenomenaal, waardoor de bewoners zich in hun tijdelijke woning echt thuis voelden en niets te kort zijn gekomen. Wij kijken er naar uit dat we elkaar in de toekomst weer zullen zien.

/ Fred Mommers, woonconsulent, Mitros Nieuwegein

NATHALI HEEFT EEN PRACHTIGE ORIGINELE KINDERKAMER VOOR ONZE OUDSTE ZOON ONTWORPEN. EEN AANRADER!

/ Remco Peters

DOOR HAAR VISIE IS HET OORSPRONKELIJKE PLAN ZO AANGEPAST DAT HET VEEL EFFICIËNTER IS.

Wij hebben een appartement gekocht in het plan Hart van Grave. Op 21 mei was er een open dag, georganiseerd door de projectontwikkelaar, waar ook NML Design aanwezig was. Hier werden wij in contact gebracht met Nathali van NML Design. Wij hebben daar een paar uur met haar gesproken over ons appartement en zij had zo’n enthousiaste ideeen hiervoor, dat wij haar gevraagd hebben een ontwerp voor ons te maken. Wij hebben het ontwerp inmiddels ontvangen en zijn er zeer tevreden over. Door haar visie is het oorspronkelijke plan zo aangepast dat het veel efficienter is en ook helemaal naar onze wens.

/De heer en mevrouw Mulders

Jouw indeling heeft zoveel ruimte gecreëerd en daar ben ik erg dankbaar voor, wat een rust!

/Alice