/Over Ons

/ons team

Nathali Meurs-Pas

Nathali Meurs-Pas

Creative director & owner

House for Interior is mijn kindje, dat is geboren uit liefde voor kleur, vorm en materialen. Hier komt alles samen. Vakbeurzen bezoek ik in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.
Het is belangrijk om de trendontwikkeling op nauwe voet te blijven volgen zodat we weten hoe we de collectie van de webshop van House for Interior gaan samenstellen. De inspiratie die ik dan krijg, neem ik mee in de ontwerpen voor mijn klanten. Voor mij is het belangrijk om hen steeds weer vernieuwende ontwerpen aan te bieden.

Bianca van Dieren

Bianca van Dieren

Interior Designer

In 2014 heb ik Nathali leren kennen en hebben we in verschillende projecten samengewerkt. Vanaf 2017 vervul ik ook een vaste rol in het team van House for Interior. Binnen het bedrijf verzorg ik alle teksten voor de verschillende producten in de webshop en ondersteun ik in het uitwerken van de diverse interieurprojecten. Ook mag ik vanuit House for Interior adviezen aan huis/inspiratiesessies geven

Joost Meurs

Joost Meurs

Finances & IT

Bij House for Interior ben ik verantwoordelijk voor de gehele automatisering van zowel de webshop als de website. Tevens onderhoud ik nauwe contacten met leveranciers en zorg voor tijdige aanvulling van onze producten. Ook zorg ik voor het contact met ons fulfilmentcentrum Montapacking, dat zorg draagt voor een snelle en nauwkeurige verzending van alle producten van onze webshop.

Ook de financiële kant van House for Interior is mijn verantwoordelijkheid.

Tenslotte kijk ik waar verbeterpunten liggen die uit reviews naar voren komen en zorg ervoor dat klantvragen beantwoord worden.

Marion

Marion

Webshop - content

”Mijn naam is Marion, woon met mijn man en onze huisdieren in Hilversum en ben een enorme koffie junkie. Als ik niet aan het werk ben, zit ik graag met een boek op de bank of wandel met ons hondje over het strand. Bij House for Interior ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van alle prachtige artikelen in de webshop. Zo fijn om bezig te zijn met mooie spullen waar mensen blij van worden!

/referenties

NATHALI IS ERG BETROUWBAAR EN DE OPDRACHT IS PAS TOT EEN GOED EINDE ALS ZE WEET DAT WIJ TEVREDEN ZIJN.

Nathali heeft onze woning die in de verkoop staat restyled. Dit is erg prettig verlopen en goed gelukt. Opvallend is een praktisch en creatief oog. Ze is flexibel, kan snel werken en heeft de goede contacten. Ze komt met goede oplossingen, die niet perse duur zijn, dat vonden wij erg plezierig. Nathali is erg betrouwbaar en de opdracht is pas tot een goed einde als ze weet dat wij tevreden zijn.

/Fransje Reesink

WAT ME OPVIEL TIJDENS ONS GESPREK, IS DE GROTE BETROKKENHEID VAN NATHALI.

Al een tijdje zijn we bezig om een ontwerp te creëren voor onze badkamer. De ruimte is niet echt groot en we zijn dus beperkt in de mogelijkheden. We wachtten op dat ene ontwerp, dat geheel past in onze stijl, modern, maar niet te kil en toch met een zekere warme uitstraling. Daarnaast willen we de ruimte maximaal benutten. Aangezien wij er niet zelf uitkwamen, zijn we op zoek gegaan naar enkele interieurontwerpers waarvan wij dachten dat ze ons van juiste advies konden voorzien. Wij zijn in contact gekomen met Nathali van NML Design. We hebben een afspraak gemaakt en ze is toen aan de slag gegaan. Wat me opviel tijdens ons gesprek, is de grote betrokkenheid van Nathali. Ze zit vol ideeën en weet je dan ook te overtuigen van het ontwerp. Ze is eerlijk in haar mening en is kritisch in wat ze doet. Voor ons een perfecte partner om het plan aan haar uit te besteden. We hadden net die ene persoon nodig die de juiste eigenschappen bezit om iets succesvol te maken. En dat is gelukt, het ontwerp is geslaagd!!

 

/DE HEER EN MEVROUW MEIJER

HAAR INLEVINGSVERMOGEN WAS FENOMENAAL, WAARDOOR DE BEWONERS ZICH IN HUN TIJDELIJKE WONING ECHT THUIS VOELDEN EN NIETS TE KORT ZIJN GEKOMEN.

Voor een groot renovatieproject van onze huurwoningen in Nieuwegein, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat voor ons 1 seniorenwoning en 3 gallerijwoningen kon inrichten als wisselwoning. NML Design kwam uit een drietal offertes als beste uit de bus. Nathali heeft in haar offerte duidelijk aangegeven wat ze aan ons kon leveren. Bovendien kon dit ook op zeer korte termijn gerealiseerd worden. Wij kijken terug op een zeer prettige en professionele samenwerking met NML Design en zullen Nathali voor nieuwe projecten, waaronder het inrichten van modelwoningen, zeker weer benaderen. Haar inlevingsvermogen was fenomenaal, waardoor de bewoners zich in hun tijdelijke woning echt thuis voelden en niets te kort zijn gekomen. Wij kijken er naar uit dat we elkaar in de toekomst weer zullen zien.

/ Fred Mommers, woonconsulent, Mitros Nieuwegein

NATHALI HEEFT EEN PRACHTIGE ORIGINELE KINDERKAMER VOOR ONZE OUDSTE ZOON ONTWORPEN. EEN AANRADER!

/ Remco Peters

DOOR HAAR VISIE IS HET OORSPRONKELIJKE PLAN ZO AANGEPAST DAT HET VEEL EFFICIËNTER IS.

Wij hebben een appartement gekocht in het plan Hart van Grave. Op 21 mei was er een open dag, georganiseerd door de projectontwikkelaar, waar ook NML Design aanwezig was. Hier werden wij in contact gebracht met Nathali van NML Design. Wij hebben daar een paar uur met haar gesproken over ons appartement en zij had zo’n enthousiaste ideeen hiervoor, dat wij haar gevraagd hebben een ontwerp voor ons te maken. Wij hebben het ontwerp inmiddels ontvangen en zijn er zeer tevreden over. Door haar visie is het oorspronkelijke plan zo aangepast dat het veel efficienter is en ook helemaal naar onze wens.

/De heer en mevrouw Mulders

Jouw indeling heeft zoveel ruimte gecreëerd en daar ben ik erg dankbaar voor, wat een rust!

/Alice

/partners

 

/Contact

Dagelijks krijgen we de vraag of wij een offerte kunnen maken. Dit is een tijdrovende taak, omdat deze altijd op maat moet worden gemaakt. Daarom versturen wij geen offertes via de mail. Graag nodigen we je uit voor een kennismaking op kantoor waar we de tijd nemen om de offerte door te spreken. Zo kunnen we elkaar al een beetje te leren kennen.

Wij kijken uit naar je komst.

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.