/Onze werkwijze

/Ontmoeting

Na telefonisch overleg, nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amstelveen. Onder het genot van een heerlijke koffie of thee gaan we elkaar eerst maar eens beter leren kennen en zullen we ons voorstel presenteren.

Onze werkzaamheden delen we op in fases. Iedere fase is een los onderdeel en je kunt zelf bepalen na welke fase je wilt stoppen. Zo houd je altijd het heft in eigen handen.

Wanneer je het hele proces doorloopt, weet je in ieder geval van tevoren waar je aan toe bent.

Fase #1:

/de diepte in!
Leuk! We gaan samen aan het werk!
Graag komen we bij je thuis en vragen je het hemd van je lijf. Hoe komen we er anders achter wat jouw wensen zijn? We willen als ware in jouw huid kruipen en voelen wat jij precies voor ogen hebt. We stellen de meest gekke vragen, maar ook zetten we je graag aan het denken over essentiële onderdelen, zoals: wat heb je nu écht te besteden aan je droomhuis.

/sfeer bepalen
Je krijgt huiswerk en gaat goede beelden verzamelen van wat je mooi vindt.
Daaruit maken wij een vertaalslag naar de juiste sfeer en maken we een kleurenvoorstel.

Fase #2:

/Schetsontwerp

We gaan aan de slag met ontwerpen. Waar wil je wat doen? Waar zetten we wat neer?

Welke meubels blijven en welke moeten vervangen worden?

Met al jouw input maken wij een aantal 2D schetsvoorstellen op schaal. Nu krijg je al een eerste indruk van de mogelijkheden. Uiteraard onderbouwen we waarom er bepaalde voorstellen beter zijn en welke minder. We kijken niet alleen naar of iets mooi wordt, we kijken vooral naar of iets praktisch is. Mooi wordt daarna zeker! Er zal misschien uit verschillende voorstellen nog worden gecombineerd. Hierin nemen we ook meteen een lichtplan mee.

Fase #3:

/het komt tot leven!
Je favoriete schetsvoorstel gaan we uitwerken in een 3D. Het wordt al bijna echt! Je krijgt er steeds meer gevoel bij. In de 3D zullen ook de kleuren en structuren te zien zijn. Ook de meubels staan erin.

Fase #4:

/ handen uit de mouwen.

Deze fase noemen we ook wel de uitvoerende fase. De werklui gaan aan het werk. Misschien help je zelf mee. Geen tijd, weet dan dat we je hierin kunnen ondersteunen. Wij werken al jaren samen met betrouwbare partijen. Of het nu gaat om een schilder of gordijnexpert. We hebben het allemaal in huis.

Fase #5:

/het inrichten kan beginnen.

Terwijl Fase 4 in volle gang is, houden wij ons graag bezig met de puntjes op de i.
De meesten vinden dit het leukste onderdeel. Maar ook wel de lastigste. Want er is zoveel moois te koop. Daarom is het belangrijk om de stijl die we vanaf moment 1 voor ogen hadden, te gaan omzetten in realiteit. Het meubelvoorstel, verlichtingsvoorstel, accessoires en eventueel planten, worden in een overzichtelijke shopping list aangeleverd.

Fase #6:

/Styling

Maak je droomhuis helemaal af met onze styling service. Onze stylisten staan paraat. Alle meubels en accessoire staan klaar om hun plekje te veroveren. En wij helpen ze graag en handje.

/De slotfase

Wij zijn trots op het resultaat, net als jij! We hebben er allemaal hard voor gewerkt. Natuurlijk schieten we dan graag wat mooie plaatjes voor ons portfolio. Dat samen met een kort verhaaltje van jou over de reis die we samen hebben gemaakt, maakt het voor ons helemaal compleet.