Verzendkosten

Nederland

Verzendkosten bij bestellingen tot € 20 bedragen € 2,95. Voor bestellingen vanaf € 20,- geldt gratis verzending. Meubeltransport gratis (tot aan de deur, begane grond).

België

Verzendkosten bij bestellingen bedragen € 5,95. Voor bestellingen vanaf € 50,- geldt gratis verzending. Meubeltransport op aanvraag.

Overige landen op aanvraag 

Wie levert mijn bestelling?

De bezorging van de pakketten gebeurt door PostNL in Nederland en België. In alle overige landen wordt je bestelling door DPD verzorgd.

Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je tijdens het invoeren van je persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dit is niet mogelijk. Je bestelling kan alleen worden opgestuurd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging? 

Wanneer je bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent, ontvang je een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar je je pakket de tweede keer wilt laten bezorgen. Als je geen keuze maakt, of kiest voor aflevering thuis op een andere dag, en je bent ook deze keer niet thuis, dan ontvang je een bericht om je pakket bij een postkantoor in de buurt op te halen.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Alle bestellingen die wij op werkdagen voor 21:00 ontvangen, worden nog dezelfde dag verstuurd.

Je ontvangt van ons een aparte email met je track & trace code.