Waar haal jij je inspiratie vandaan?

door aug 24, 2011Inspiratie0 Reacties

Tijdens mijn reizen vind ik het heerlijk om gewoon rond te lopen en om me heen te kijken naar kleuren. Kleuren inspireren me bij het maken van mijn ontwerpen. Iedere cultuur gebruikt andere kleuren en roept ook weer ander ideeën op.

Van Mexico, met zijn prachtige vrolijke kleuren, krijg ik meteen zin om kinderkamers te gaan decoreren. Als ik door de natuur loop, krijg ik juist meer inspiratie voor mooie wellness badkamers en het gebruik van natuurlijke materialen.

   

Haal je eigen inspiratie uit deze foto’s. Ik ben benieuwd waardoor jij geïnspireerd wordt…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Ja, ik ontvang graag interieurtips!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste interieurtips en scherpste aanbiedingen.

Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van House for Interior.