Open deze email in je browser

Het kleinste kamertje van het huis.
Maak er een fijne plek van, het verdient ook de aandacht.


Het toilet is vaak een ondergeschoven kindje in huis. 
Maar je kunt er ook een fijne plek van maken. Je bezoekt hem immers regelmatig.

Naast de standaard witte tegels op de wand en grijze tegels op de vloer, kan je eens voor iets heel anders kiezen. Op de foto hierboven gebruikten we prachtige tegels met een print. Dit geeft meteen een hele andere look. Deze tegel straalt luxe uit. 

Afgelopen december bezocht ik boutique hotel Fort Bazaar in Galle, Sri Lanka. Daar zag ik een kleurrijke versie van tegels. Ik word daar zo blij van. Dit zijn Portugese cementtegels. 

Het toilet met de letterbak is mijn eigen wc. Een grafische print in blauw en zwart. Ik heb mijn huis 4 jaar geleden verbouwd en nog steeds gaat mijn hart sneller kloppen als ik deze tegel zie. Een goede keuze dus ;-). 

In onze webshop hebben we ook veel leuke producten die jouw kleinste kamertje in prachtige sferen kan brengen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Cloud van Lyon Beton, een origineel ontwerp van een toiletrolhouder in de vorm van een wolk. We hebben ze nu in 2 maten en binnenkort zelfs 3.

Wil jij weten wat nu mooi staat in jouw interieur, dan geven wij je graag een persoonlijk interieuradvies. We helpen je graag.

Lampen uit Zweden


Deze prachtige lampen zijn van het merk Pholc uit Zweden.
We komen de groene Tage lamp regelmatig tegen in de woonbladen. Maar de zwarte versie met de transparante bollen, is minstens zo mooi.
Het past in een stoer interieur, maar ook in de Scandinavische trend. 

Ook de Air 50 en Air 73 zijn verbluffend. Ik zie die Air 50 echt al hangen in een hoge vide of hal. Dat is echt eens binnenkomen. Je visite zal er zeker van onder de indruk zijn.
 

Totale interieur projecten


Ondanks dat ik al jaren in het interieurvak werk, blijft het leuk om te pionieren. Ik was gestart met het geven van korte interieuradviezen aan huis, kleuradviezen in de bouwmarkt en was een aantal jaren Karwei stylist. 

Door te blijven investeren in mijn eigen ontwikkeling, heeft het mij gebracht naar waar ik nu sta. Ik bezoek veel beurzen in binnen- en buitenland, doe regelmatig trainingen in mijn vakgebied en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op trends, materialen en de toepassingen ervan.

Steeds vaker werk ik met een aantal collega's aan mijn projecten. Iedereen heeft zijn expertise. Met zoveel kennis in huis kunnen we ook steeds meer grotere projecten aannemen. Samen is het ook echt veel leuker! We kunnen brainstormen over een project en daar komen altijd super goede ideeën uit. 
Al zijn de kleine opdrachten ook leuk, onze passie ligt toch echt bij het totale plaatje. 

Voor ons is een project pas geslaagd wanneer het hele huis een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijkheid. Hoe doen we dat?
Wanneer we kijken naar een totaal project, gaan we grondig te werk en zullen bij wijze van spreke in jouw huid kruipen. We voelen aan wat er bij je past en zullen daar een prachtig voorstel voor maken. 

Doordat wij samenwerken met betrouwbare partners, kunnen we tevens jouw nieuwe inrichting verzorgen. Van raambekleding en behang tot het laatste vaasje op de tafel.

Albert Hadley zei eens:
"The best rooms have history and meaning". 

Dát is nou precies wat wij samen met de bewoners realiseren.

Wil jij kijken wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact  met ons op.
 


House for Interior | Maria Austriastraat 76 | 1087 CN | Amsterdam | +31 6 4104 2910


Gegevens wijzigen | Afmelden

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*