Open deze email in je browser

Haal de lente in huis met dit prachtige boeket.
 

De titel van dit prachtige stilleven is een anonieme bos bloemen! En wij hebben deze in een Ixxi! Er zitten zoveel mooie kleuren in dat het in heel erg veel interieurs toe te passen is. Van stoer tot zacht. 

Ben jij van de bloemen, maar kiest je huisgenoot liever stoer? Denk dan eens aan dit stilleven aan de muur. Want dit past bij jullie beiden. En het fleurt je muur zeker helemaal op.

Denk er ook eens aan om de achtergrond in een kleur te maken die erin zit. Bijvoorbeeld donkergroen of een diepe donkerblauw. Dan komt dit kunstwerk nog meer tot zijn recht.

Liever een andere Ixxi? Klik hier voor meer!

Wil jij weten wat mooi staat in jouw interieur, dan geven wij je graag een persoonlijk interieuradvies. We helpen je graag.

Wat je moet weten voor je nieuwe badkamer!
 

Hoe vertoef jij het liefst in je badkamer? 


Wanneer het oppervlak van je badkamer niet zo groot is, moet je goed nadenken over de indeling. Waar moet jouw ideale badkamer aan voldoen? Welke sfeer vind je prettig? Voor ons is douchen in bad een echte No Go. Alhoewel ik een bad heerlijk had gevonden, hebben we toch gekozen voor het praktische. Wij besloten in plaats van een bad, een ruime inloopdouche te maken voor 2 personen. Onze 2 meiden kunnen nu snel samen douchen.
De wastafel is lekker breed en we kunnen makkelijk met 3 man voor de wastafel staan. Superfijn! Vooral in de spitsuren.
Normaliter zou ik niet meteen tegen een toilet aan willen lopen als ik een badkamer binnenkom. Een tweede toilet hebben we nodig. Hier hadden we geen andere keuze en ik vind het totaal niet storend. Heb jij iets meer m2, dan raad ik aan deze iets meer weg te werken. De tegels hebben we ook in ons separate toilet. Deze laten we hier terugkomen.  De afwerking is Beton CirĂ©. In de nissen onder de wastafel komen links en rechts 2 laden van Plywood. 

Heb jij plannen om je badkamer te vernieuwen? We helpen je graag met het maken van een ideale indeling. Neem gerust eens contact met ons op.

Jouw lamp op de juiste plek!


Heb je wel eens gehoord van de Lightswing?
Super bedacht! Hoe vaak gebeurt het niet dat je lichtpunt boven de tafel er niet goed boven zit? Of dat je je tafel precies eronder hebt gezet, maar hem toch liever iets verderop had geplaatst? 

Met deze lichtswing heb je de mogelijkheid om je lamp wel 80 cm verder op te hangen. Maar we hebben ook een versie voor 2 lampen. Want een grote tafel moet je echt goed belichten. Met de dubbele Lightswing kan dat op 1 lichtpunt. Super handig dus. 

Wij hebben ze in 2 kleuren, wit en stoer zwart. Welke kies jij?
 


House for Interior | Maria Austriastraat 76 | 1087 CN | Amsterdam | +31 6 4104 2910


Gegevens wijzigen | Afmelden

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*