Open deze email in je browser

We zijn er weer!
 

Waarschijnlijk heb je onze nieuwsbrief de afgelopen maand gemist. We waren er even tussenuit met onze meiden. 

We hebben bijna de hele maand vertoeft in ons toekomstige thuisland Spanje. Het is er altijd heerlijk. Maar nu waren we niet alleen voor de zon afgereisd, maar ook met het doel om een goede school voor de kinderen te vinden. Onze planning is om zomer 2020 te vertrekken. Dat duurt nog even. We bereiden ons goed voor. Maar spannend is het zeker! Nieuwe omgeving, nieuwe taal, nieuwe cultuur, nieuwe vrienden maken en opnieuw een netwerk opbouwen.  

Na zo'n vakantie komen we altijd weer vol mooie ideeën thuis en zijn we weer opgeladen om mooie projecten te realiseren. En zijn er klaar voor om meer te groeien met onze business. 
Soms niet makkelijk wanneer je ook nog een gezin met jonge kinderen hebt. Maar zeker niet onmogelijk. 

Ons grote avontuur krijgt steeds meer vorm en het voelt supergoed. Af en toe zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. 

Voor de shop verandert er niet veel. Voor de projecten in zekere zin wel, want straks hopen we mooie verbouwingen te kunnen realiseren in de omgeving van Valencia. 

Heb jij leuke connecties voor ons in Valencia? We komen graag met ze in contact! Mail me! 

Gewaagde kleuren in je interieur
 

Durf jij? Groen en roze?


Tegenwoordig is de botanical trend op zijn top. En voorlopig blijft deze trend nog wel even doorgaan. Groen is en blijft een belangrijke kleur en planten kunnen daarin niet ontbreken. 

Planten zijn niet alleen een goed sfeermaker, maar ook nog eens gezond voor je. 

Tijdens onze vakantie zag ik dit Sushibowl restaurant. Ik genoot van de kleuren. Het trok mij naar binnen en ik word hier heel blij van. Ook die prachtige foto's aan de muur die je echt doen voelen dat de roots in Hawaï liggen.

Heb jij een tof restaurant gezien, waarvan je de inrichting geweldig vond? We zouden het leuk vinden wanneer je dit met ons wilt delen. Dat kan op onze FB Pagina.

Restaurants en hotels zijn een grote inspiratiebron voor ons.
Wil jij een interieurplan met lef? Wij helpen je graag! 
Neem gerust eens contact met ons op.

Prachtig eindresultaat!


Alvast een klein voorproefje van het eind resultaat van deze leuke woning in Amsterdam. 

Het behang werd ons kleurenpalet. We wisten al dat we veel kleur gingen gebruiken in deze woning. Niet overdadig en in combinatie met het frisse Scandinavische. Eigenaren zijn Frans-Marrokaans en hebben veel gereisd. Kleur speelt een belangrijke rol in hun leven. Het was heerlijk om dit te mogen doen. Omdat de eigenaresse ieder moment haar kindje verwacht, zullen we nog even wachten met de fotoshoot. Maar kijk er zeker naar uit om jullie alles te laten zien. 

Deze klus is uitgevoerd door Enrique van Bochove, van Bocky O&R. 

Heb jij ook zin om je huis een volledige metamorfose te geven?
Ik help je graag!
 


House for Interior | Maria Austriastraat 76 | 1087 CN | Amsterdam | +31 6 4104 2910


Gegevens wijzigen | Afmelden

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*