Open deze email in je browser

Nog op zoek naar een mooi kado deze decembermaand? 

Dan wil ik me graag even voorstellen!

 


Samen met nog een paar andere leuke merken zijn wij de nieuwste aanwinst in de shop van House for Interior. Wij zijn Vos, Konijn en Vlinder. Super kekke wandlampjes van Studio Kikke & Hebbe. We zijn gemaakt van porselein. Leuk voor in de kinderkamer, maar ook z├ęker geen miskoop voor je woonkamer. 

Hi! Ik ben Ixxi en ik hang ook aan de muur, maar wel in kleine stukjes. Ik ben gemaakt van hele bijzonder papier en samen met mijn buren vorm ik de mooiste beelden. Van een prachtige flamingo tot een 17e eeuws stilleven van Jan Davidsz de Heem. Bijzonder pronkstuk dat past in elk interieur. 

Heyhey. Dat is hallo in het Zweeds.
Wij zijn de nieuwste lampen van Pholc in de shop en komen uit Zweden.
Al zeg ik het zelf, maar onze schoonheid zit hem in de eenvoud. 
Echt Scandinavisch design dat voor iedereen toegankelijk is.
Een ware lust voor het oog. 

House for Interior groeit en dat komt door jou. 

 

Graag wil ik jullie allemaal bedanken!


Dankzij jullie hebben wij mooie stappen gezet om onze shop nog verder uit te breiden en te verbeteren.
We leveren tegenwoordig veel sneller! Wanneer je 's avonds (op werkdagen) voor 22:00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.
Het moment kwam zoveel sneller dan ik had durven dromen. Ineens heb ik weer meer tijd om leuke nieuwe merken te vinden en in te kopen. 
Dat is nu waar het voor mij om draait. Voor jullie de leukste producten te spotten. 

Maar ik kan ook jullie hulp gebruiken. Weet jij een origineel merk en denk jij dat het past in mijn winkel? Dan hoor ik het graag, wie weet is het dan binnenkort bij ons te koop! 

Ontdek hier hoe het interieur van Marita en Paul tot leven komt.  

 

Marita en Paul kochten een voormalige huurwoning in Amsterdam.


De woning is een aantal jaar een huurwoning geweest en was helaas behoorlijk uitgeleefd. Dat deze woning nu verkocht werd zagen Paul en Marita als een buitenkans. Maar ook hadden ze een brandende vraag. 'Hoe kunnen we hier nu een gezellig huis van maken? Hoe moeten we dit doen? Het is zoveel! Kan je ons helpen Nathali?' Dit voelde als een noodkreet. Samen gingen we aan de slag. 
We bespraken alle woonwensen en maakten daarna samen een moodboard. Dit is een leidraad voor het hele proces.  

Marita houdt van veel kleur. Ze is kunstenares en maakt prachtige werken waar ook veel kleur in zit. We nemen een van haar eigen kunstwerken om een kleurenpalet samen te stellen. Kijk hier voor meer van Marita's werk.
Ze reizen graag en hebben uit Marokko, Mexico en Marita's thuisland Peru prachtige objecten meegenomen. Ook zijn ze liefhebber van kunst. Alles verdient een mooie plek. 

De tegels in de keuken komen uit Mexico. En de bijna 7 meter hoge vide ziet er betoverend uit in zijn smaragd groen en oceaan blauw. Met kleur als achtergrond komt kunst vaak veel meer tot zijn recht. De kleuren geel en rood zijn prachtige contrastkleuren en maken het geheel een stuk spannender.

Mijn uitdaging is steeds een inrichting te realiseren, die echt bij mijn opdrachtgevers past. Kijk hier voor mijn portfolio.


Ook alvast een klein voorproefje van de master bedroom, in de kleuren groen en goud.House for Interior | Maria Austriastraat 76 | 1087 CN | Amsterdam

Gegevens wijzigen | Afmelden

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*